Bureau

 

Ap-Interieurarchitect is een interieurarchitectenbureau voor bedrijven, instellingen en particulieren. Het bureau is gevestigd in Assen met als werkgebied Nederland en met name de noordelijke provincies Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. Het is in 2010 opgericht door Annemieke Plomp  en werkt in een flexibel samenwerkingsverband.

Annemieke Plomp, staat als bouwkundig interieurarchitect (binnenhuisarchitect) geregistreerd in het architectenregister en heeft zich gespecialiseerd in het adviseren over en vormgeven van publieke ruimtes in goed overleg met de opdrachtgever. Publieke ruimtes zijn ruimtes, die vaak openbaar toegankelijk zijn, zoals kantoren, gezondheidszorginstellingen, winkels, musea, restaurants, scholen en sportclubs. Ook interieurontwerp en bouwadvies voor verbouw, aanbouw of nieuwbouw van particuliere woningen behoort tot de mogelijkheden. Annemieke werkt in een kennisnetwerk: per opdracht wordt bepaald welke partners het beste aansluiten om tot het sterkste resultaat te komen. Afhankelijk van grootte en soort opdracht wordt samengewerkt met partners als bouwkundigen, architecten, interieurarchitecten, installatieadviseurs, grafisch vormgevers en anderen.

 

Uw gebouw of woning is aan een opknapbeurt of nieuwe inrichting toe.

Als interieurarchitect (binnenhuisarchitect), bouwkundige en projectleider heeft Annemieke Plomp veel ervaring opgedaan met het interieur ontwerpen van nieuwbouw- en renovatieprojecten, zowel groot (9000m2) als klein. Bijvoorbeeld het Dierenpark in Emmen, waar ze met de medewerkers mooie projecten heeft gerealiseerd. Ook heeft zij in de gezondheidszorg voor instellingen als GGZ Drenthe en Icare gewerkt. Verder zijn er bij tal van andere opdrachtgevers projecten gerealiseerd. Naast inrichten van nieuwbouwprojecten heeft zij veel ervaring in het aanpassen en renoveren van bestaande panden. Om met herbestemming een pand nieuw leven in te blazen is een van de mooiste uitdagingen uit het vak. Door deze brede en jarenlange ervaring in het vakgebied kan ze op vele terreinen adviseren. Ze weet feilloos het beste uit de mogelijkheden van de ruimte te halen, waar de opdrachtgever vaak positief mee wordt verrast. Een hoogstaand advies voor het interieur van een woning behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

U wilt advies bij de vele keuzes tijdens bouw of interieurontwerp.

AP-Interieurarchitect kan uw ideeën en wensen als opdrachtgever vertalen naar een interieurontwerp in 3d fotorealistische tekeningen, waardoor men duidelijk ziet wat men krijgt. Naast een mooie en passende omgeving draagt een prettige omgeving ook wezenlijk bij aan het welzijn van werknemers, klanten, gebruikers of bewoners van een gebouw. Interieurarchitect is een beschermde titel die is voorbehouden aan hen die voldoen aan de in de wettelijke gestelde eisen en die zijn ingeschreven in het architectenregister. Voor de titel interieurarchitect moet men een diploma van een gerichte HBO opleiding behalen.

Annemieke Plomp staat  geregistreerd in het Architectenregister SBA onder registratienummer Nr.4.010101.001  www.architectenregister.nl

Vraag gerust een vrijblijvend  kennismakingsgesprek aan, dan kunnen we kijken wat het bureau voor u kan betekenen.

 

 

Opdrachtgevers zeggen:

Drents Museum:
“Dank voor de samenwerking. Het is een prachtig resultaat geworden!”

 

Teamleider ATKB-Buro Bakker Assen:
Wij zijn zo blij met de vestiging Assen van ATKB/Buro Bakker! Het is een heerlijk kantoor geworden. Fijn van sfeer. Fraai om te zien. Heerlijke werkplek.

 

Eigenaar AFP-fysio Assen:
“Super mooi ontwerp geworden”

 

Eigenaar jaren ’60 woning Rolde:
“Nog steeds zo blij met het ontwerp dat je voor ons hebt gemaakt. Het is erg mooi geworden!”

 

Bestuur dorpshuis Anloo:
“Ziet er supergaaf uit!!! De tekeningen geven ons en de gebruikersgroepen een mooie indruk hoe het kan worden.
We vinden je idee voor de keuken ook erg mooi en sfeervol. Heel erg bedankt voor je inzet en betrokkenheid!”

 

Dhr K. Graveland-Directeur Hunebouw Hoogeveen:
“Het is bij ons begonnen met een plan om de werkplek bij de balie te verbeteren. Ook zagen we dat er eigenlijk meer moest gebeuren. We zijn goed in bouwen maar we slaagden er niet in een plan te ontwikkelen. We hebben Annemieke gevraagd of ze het aandurfde, te garanderen dat we met haar inbreng een uitstraling zouden krijgen, die een afspiegeling is van ons bouwbedrijf. Stapsgewijs is de verbouw, door de inbreng van Annemieke, veel groter en mooier geworden dan we vooraf hadden durven bedenken. We zijn erg blij dat we haar hebben ingeschakeld en krijgen enorm veel complimenten over onze verbouw. Onze werknemers en gasten kunnen dagelijks genieten van de zeer geslaagde opwaardering en het nieuwe meubilair in ons gebouw.”

 

Opdrachtgevers van gymzaal tot woning Stadskanaal:
“Fantastisch, supermooi!!! Dit is precies de rede waarom we jou gevraagd hebben.”

 

 Particuliere opdrachtgever:
“Na een prettig kennismakingsgesprek is Annemieke met onze wensen aan de slag gegaan. Haar uitwerkingen waren voor ons een schot in de roos en gaven een prima invulling aan onze wensen. De flexibele opstelling van Annemieke en de professionele aanpak, hebben voor ons een zeer bruikbaar resultaat opgeleverd.”

 

  Vredehorstkerk Hoogeveen-Henk Hospers:
“Ik heb vijf interieurarchitecten uitgenodigd om een voorlopig ontwerp te maken voor een nieuw interieur. Nadat ik twee interieurarchitecten heb laten afvallen, hebben de drie overgebleven architecten een presentatie verzorgd voor de opgerichte werkgroep. Hierin is unaniem besloten het plan van Annemieke Plomp te kiezen.Ze heeft aan de hand van het daarna verstrekte programma van eisen in goed overleg een concreter plan gemaakt. Op twee gemeenteavonden zijn de plannen gepresenteerd en is input gegeven, dat tot het uiteindelijke ontwerp heeft geleid. In een prima samenwerking hebben we samen leveranciers bezocht en materiaalkeuzes gemaakt. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om te komen kijken wat het resultaat is van het werk van Annemieke.
Zoekt u ook een interieurarchitect?

Neem contact op met Annemieke, u zult er geen spijt van krijgen”.

 

Fam. Betting uit Assen-van school tot woning:
“We zijn echt razend enthousiast over jouw ontwerp!” 

 

Particulier uit Emmen:
“We zijn erg blij met het ontwerp van jou, nog mooier dan verwacht. Het uiteindelijke resultaat is bijna gelijk aan het ontwerp geworden. Een goed interieurontwerp en het juiste advies heeft ons een super mooie woonkamer opgeleverd. Nogmaals bedankt Annemieke!”

Ook interesse?

Maak dan gebruik van het contactformulier.

Referenties

Copyright 2023 - AP Interieurarchitect