Bureau

 

Bureau uit Assen

AP-Interieurarchitect is in 2010 opgericht door interieurarchitect en bouwkundige Annemieke Plomp. Afhankelijk van de grootte en het type project wordt er samengewerkt met andere professionals. Het bureau is gevestigd in Assen. Het werkgebied is Nederland en met name de noordelijke provincies Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel.

 

We helpen je met alle soorten projecten

Ervaring genoeg en toch steeds weer enthousiast en gedreven. Zakelijk, overheid, gezondheidszorg, cultureel, particulier, herbestemming, niets is ons te dol.  Omdat er veel samengewerkt wordt met anderen, kunnen we eigenlijk alles wel aan. En omdat er veel ervaring is in het vak, is er veel kennis van zaken in huis. Kortom: we gaan graag met je in overleg wat de mogelijkheden zijn.

 

Interieurontwerp is haar passie

Annemieke Plomp is al van kinds af aan bezig met vormgeving. Interieurontwerpen zit haar in het bloed, het is haar passie. Terwijl ze overdag stage liep bij architectenbureaus, heeft ze in de avonduren een diploma op een HBO kunstopleiding voor interieurarchitect behaald. En omdat ze dat nog niet genoeg vond, heeft ze ook nog een bouwkundige opleiding voltooid. Wist je dat interieurarchitect een beschermde titel is? Ze staat dan ook als bouwkundig interieurarchitect (binnenhuisarchitect) geregistreerd in het architectenregister SBA onder registratienummer Nr.4.010101.001  www.architectenregister.nl

 

 

Vraag gerust een vrijblijvend  kennismakingsgesprek aan, dan kunnen we kijken wat het bureau voor jou kan betekenen.

 

Enthousiaste opdrachtgevers zeggen:

Drents Museum:
“Dank voor de samenwerking. Het is een prachtig resultaat geworden!”

Teamleider ATKB-Buro Bakker Assen:
Wij zijn zo blij met de vestiging Assen van ATKB/Buro Bakker! Het is een heerlijk kantoor geworden. Fijn van sfeer. Fraai om te zien. Heerlijke werkplek.

Eigenaar AFP-fysio Assen:
“Super mooi ontwerp geworden”

Eigenaar jaren ’60 woning Rolde:
“Nog steeds zo blij met het ontwerp dat je voor ons hebt gemaakt. Het is erg mooi geworden!”

Bestuur dorpshuis Anloo:
“Ziet er supergaaf uit!!! De tekeningen geven ons en de gebruikersgroepen een mooie indruk hoe het kan worden.
We vinden je idee voor de keuken ook erg mooi en sfeervol. Heel erg bedankt voor je inzet en betrokkenheid!”

Dhr K. Graveland-Directeur Hunebouw Hoogeveen:
“Het is bij ons begonnen met een plan om de werkplek bij de balie te verbeteren. Ook zagen we dat er eigenlijk meer moest gebeuren. We zijn goed in bouwen maar we slaagden er niet in een plan te ontwikkelen. We hebben Annemieke gevraagd of ze het aandurfde, te garanderen dat we met haar inbreng een uitstraling zouden krijgen, die een afspiegeling is van ons bouwbedrijf. Stapsgewijs is de verbouw, door de inbreng van Annemieke, veel groter en mooier geworden dan we vooraf hadden durven bedenken. We zijn erg blij dat we haar hebben ingeschakeld en krijgen enorm veel complimenten over onze verbouw. Onze werknemers en gasten kunnen dagelijks genieten van de zeer geslaagde opwaardering en het nieuwe meubilair in ons gebouw.”

Opdrachtgevers van gymzaal tot woning Stadskanaal:
“Fantastisch, supermooi!!! Dit is precies de rede waarom we jou gevraagd hebben.”

 Particuliere opdrachtgever:
“Na een prettig kennismakingsgesprek is Annemieke met onze wensen aan de slag gegaan. Haar uitwerkingen waren voor ons een schot in de roos en gaven een prima invulling aan onze wensen. De flexibele opstelling van Annemieke en de professionele aanpak, hebben voor ons een zeer bruikbaar resultaat opgeleverd.”

  Vredehorstkerk Hoogeveen-Henk Hospers:
“Ik heb vijf interieurarchitecten uitgenodigd om een voorlopig ontwerp te maken voor een nieuw interieur. Nadat ik twee interieurarchitecten heb laten afvallen, hebben de drie overgebleven architecten een presentatie verzorgd voor de opgerichte werkgroep. Hierin is unaniem besloten het plan van Annemieke Plomp te kiezen.Ze heeft aan de hand van het daarna verstrekte programma van eisen in goed overleg een concreter plan gemaakt. Op twee gemeenteavonden zijn de plannen gepresenteerd en is input gegeven, dat tot het uiteindelijke ontwerp heeft geleid. In een prima samenwerking hebben we samen leveranciers bezocht en materiaalkeuzes gemaakt. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om te komen kijken wat het resultaat is van het werk van Annemieke.
Zoekt u ook een interieurarchitect?

Neem contact op met Annemieke, u zult er geen spijt van krijgen”.

Fam. Betting uit Assen-van school tot woning:
“We zijn echt razend enthousiast over jouw ontwerp!” 

Particulier uit Emmen:
“We zijn erg blij met het ontwerp van jou, nog mooier dan verwacht. Het uiteindelijke resultaat is bijna gelijk aan het ontwerp geworden. Een goed interieurontwerp en het juiste advies heeft ons een super mooie woonkamer opgeleverd. Nogmaals bedankt Annemieke!”

Ook interesse?

Maak dan gebruik van het contactformulier.

Referenties

Copyright 2023 - AP Interieurarchitect