Uitgelicht

Ontwerp geluidsstudio

Voor MM concept te Assen, een bedrijf dat in audiovisuele oplossingen adviseert en installeert, is een ontwerp gemaakt voor een geluidsruimte. De klant kan, genietend van een kopje koffie in een...

Lees meer

Ontwerp kantoor ATKB Zoetermeer

In opvolging van het ontwerp voor het kantoor van ATKB-Buro Bakker in Assen heeft AP-Interieurarchitect ook een ontwerp mogen maken voor het kantoor van ATKB in Zoetermeer. ATKB is een gerenommeerd...

Lees meer

Verbouw Boerderij Bovensmilde

De eigenaar van een boerderij in Bovensmilde heeft AP-Interieurarchitect gevraagd een schetsontwerp te maken voor een nieuwe indeling van de deel. Er komt een grote leefkeuken, een bijkeuken, 3...

Lees meer

Ontwerp TT-Museum

Lopend project. Het bestuur van Stichting TT-Museum uit Assen heeft 3 ontwerpbureau’s uitgenodigd om een pitch te houden en een visie neer te legen over de inrichting van een nieuw TT-Museum....

Lees meer

Verbouw kantoor ATKB-Buro Bakker Assen

Aan de Stationsstraat in Assen staat en groot kantoorpand Florijn genaamd, waarvan de 2e verdieping (500m2) is verbouwd en vernieuwd. De opdrachtgever Buro Bakker-ATKB ecologisch adviesbureau uit...

Lees meer

Verbouw kantoor Waterschap Hunze en Aa’s

Ontwerp nieuwe balie en wachtruimte in het hoofdkantoor van Waterschap Hunze en Aa’s te Veendam. De entree van het gebouw uit het jaar 2000, had een zakelijke uitstraling zonder een duidelijke...

Lees meer

Drents Museum- Artist Residence

AP-Interieurarchitect heeft het interieurontwerp mogen doen van Studio DM-Artist Residence – van het Drents Museum. Een prachtig jaren ’30 pand in hartje Assen. Kunstenaars en relaties van...

Lees meer

Nieuwe balie fysiotherapiepraktijk Assen

Lopend project. Voor de  fysiotherapie-praktijk AFP-Fysio en AFP-Sport in Assen heb ik een nieuwe balie ontworpen die veel functies moet krijgen. Het programma van eisen betrof: -2 werkplekken...

Lees meer

Dorpshuis Anloo

Het dorpshuis in Anloo is gehuisvest in het gebouw van de Openbare basisschool van Anloo. De gymzaal wordt niet alleen door de school gebruikt, maar ook andere groepen uit het dorpsleven maken er...

Lees meer

Hoofkantoor Hunebouw Hoogeveen

Aannemersbedrijf Hunebouw uit Hoogeveen heeft AP-Interieurarchitect gevraagd een ontwerp te maken voor de verbouw van de entree, wachtruimte en de bedrijfskantine van het hoofdkantoor. De...

Lees meer

Referenties

Copyright 2020 - AP Interieurarchitect