Kantoor + entree + balie

Het nieuwe werken vraagt om een andere werkomgeving. Daarvoor hoeft u niet een nieuw pand te bouwen. Een interieurarchitect kan een goede bijdrage leveren tot het doordacht aanpassen van uw gebouw volgens het principe van het nieuwe werken. Hoe de ideale werkomgeving eruit ziet, is voor elke organisatie anders. Bijvoorbeeld kan men kiezen voor een werkomgeving die is ingedeeld op type werkzaamheden en uitnodigt tot ontmoeten. Mensen kunnen altijd en overal werken. Dat maakt het mogelijk ze een werkomgeving te bieden op basis van activiteiten: geconcentreerd werken in een stilteruimte, overleggen in een vergaderruimte, brainstormen in een inspirerende ruimte of werken vanuit huis.




Hoofkantoor Hunebouw

Aannemersbedrijf Hunebouw uit Hoogeveen heeft AP-Interieurarchitect gevraagd een ontwerp te maken voor de verbouw van de entree, wachtruimte en de bedrijfskantine van het hoofdkantoor. Foto’s...

Lees meer

Tandartspraktijk

Interieurontwerp tandartspraktijk- lopend project- zie de afbeeldingen – info volgt...

Lees meer

Dienst justitiële inrichtingen Interieuradvies

Ap-Interieurarchitect heeft een opdracht gerealiseerd voor de Dienst Justitiële Inrichtingen van het Ministerie van Veiligheid en Justitie. De opdracht behelsde een advies over een aantal...

Lees meer

De Vlint polikliniek

Polikliniek Psychosecircuit-Assen GGZ Drenthe-Oppervlakte 1850m2-Renovatie. Ontwerp interieur entree, balie, wachtruimte, kantoren, spreekkamers. De Vlint is een polikliniek waar mensen worden...

Lees meer

Entree Dierenpark Emmen

Het Dierenpark Emmen heeft voordat het ging verhuizen naar een andere locatie in Emmen zijn entree helemaal vernieuwd. Hier zijn de ontwerptekeningen en het uiteindelijke resultaat te...

Lees meer

Duurzaam Verblijf Beilen

Interieurontwerp 100 woningen, kantoren, een medisch centrum, theater,  eetcafe, werkplaatsen, facilitaire ruimtes, stilteruimte. Totale oppervlakte 9000m2-Realisatie in 2008- Architect: Alberts en...

Lees meer

Entree speelexpeditie Yucatan

Het ontwerp van de balie van de overdekte speeltuin Yucatan van Dierenpark Emmen  (Wildlands), is een ovale vorm met een grof gestucte wand en eikenhouten blad. Deze paste qua sfeer prima bij het...

Lees meer

Entree hoofdkantoor GGZ- Assen

Het hoofdkantoor van GGZ Drenthe in Assen is in 2007 opnieuw ingericht. Annemieke Plomp heeft de balie ontworpen, welke aan moest sluiten qua kleur en vormgeving van de overige...

Lees meer

Entree Hoofdgebouw GGZ- Emmen

Herinrichting entree en wachtruimte van het hoofdgebouw...

Lees meer

Referenties

Contact

e hallo@ap-interieurarchitect.nl

m 06-30174938

Oosterhoutstraat 9B,
9401 NA Assen

Pinterest

Volgen op

Twitter

Social media

Copyright 2018 - AP Interieurarchitect