Dorpshuis Anloo

Interieurontwerp dorpshuis anloo

Terug naar overzicht

Lopend project.

Het dorpshuis in Anloo is gehuisvest in het gebouw van de Openbare basisschool van Anloo. De gymzaal wordt niet alleen door de school gebruikt, maar ook andere groepen uit het dorpsleven maken er gebruik van. Het bestuur wenste een aantal 3D schetsontwerpen voor vernieuwing van de (gym)zaal, de keuken en de biljartruimte. De ruimtes zijn tamelijk gedateerd. In de zaal hangen grote akoestische panelen bestaande uit houten latten met daarachter een geluidsabsorberend materiaal. Aangezien deze qua vorm en kleur nogal overheersend zijn en de sfeer bepalen in de ruimte, is voorgesteld deze te voorzien van canvas doek met een foto van dorpsgezicht Anloo. Ook zijn een aantal kleurvoorstellen in beeld gebracht zodat men een keuze kon maken. De keuken wilde men gezelliger maken. Het voorstel is van het keukenblok een soort barretje te maken met daarboven sfeervolle verlichting zodat er met minimale middelen een hele andere sfeer ontstaat.

De foto van Anloo is gemaakt door Maarten Westmaas; www.maartenwestmaas.nl

 

Reactie bestuur dorpshuis Anloo:

“Ziet er supergaaf uit!!!

De tekeningen geven ons en de gebruikersgroepen een mooie indruk hoe het kan worden. We vinden ook je idee voor de keuken erg mooi en sfeervol. Heel erg bedankt voor je inzet en betrokkenheid!”

Ook interesse?

Maak dan gebruik van het contactformulier.

Referenties

Contact

e hallo@ap-interieurarchitect.nl

m 06-30174938

Oosterhoutstraat 9B,
9401 NA Assen

Pinterest

Volgen op

Twitter

Social media

Copyright 2018 - AP Interieurarchitect