Hoofkantoor Hunebouw

Terug naar overzicht

Aannemersbedrijf Hunebouw uit Hoogeveen heeft AP-Interieurarchitect gevraagd een ontwerp te maken voor de verbouw van de entree, wachtruimte en de bedrijfskantine van het hoofdkantoor. De opdrachtgever koos er voor de huidige tegelvloer te handhaven. Er is een nieuwe wachtruimte en bezoekersruimte gecreëerd. Foto’s van de realisatie volgen later.

 

Review  Dhr K. Graveland-Directeur Hunebouw:

“Het is bij ons begonnen met een plan om de werkplek bij de balie te verbeteren. Ook zagen we dat er eigenlijk meer moest gebeuren. We zijn goed in bouwen maar we slaagden er niet in een plan te ontwikkelen. We hebben Annemieke gevraagd of ze het aandurfde, te garanderen dat we met haar inbreng een uitstraling zouden krijgen, die een afspiegeling is van ons bouwbedrijf. Stapsgewijs is de verbouw, door de inbreng van Annemieke, veel groter en mooier geworden dan we vooraf hadden durven bedenken. We zijn erg blij dat we haar hebben ingeschakeld en krijgen enorm veel complimenten over onze verbouw. Onze werknemers en gasten kunnen dagelijks genieten van de zeer geslaagde opwaardering en het nieuwe meubilair in ons gebouw.”

Ook interesse?

Maak dan gebruik van het contactformulier.

Referenties

Copyright 2019 - AP Interieurarchitect