Jaren ’30 woning Hengelo

Terug naar overzicht

De eigenaren van deze jaren’30 woning zijn een half jaar geleden in het huis komen wonen. Ze hadden, zoals ze zelf beschrijven, elke keer als ze thuis kwamen, niet het WAUW-gevoel. Het is een statig jaren ’30 woning met een grote woonkamer, maar geen doorsnee plattegrond. De kamer bestaat in feite uit 3 gedeeltes; een kleine voorkamer, een groot langwerpig deel in het midden en een grote leefkeuken aan de achterzijde. De ruimtes zijn in open verbinding met elkaar en ingericht zonder een duidelijk plan of visie. Dat geeft een rommelige indruk.

De oplossing is gezocht in het fysiek scheiden van de 3 ruimtes met glazen taatsdeuren. Dat geeft de mogelijkheid om ruimtes van elkaar te scheiden. Daarnaast is voor elke ruimte een duidelijke bestemming gedefinieerd. In de voorkamer een studeerkamer met een bureau en een kleine tafel voor de kinderen. Het middendeel is het zitgedeelte en achter de leefkeuken. De ruimtes krijgen zo een duidelijk kader en een duidelijke bestemming.

Ook interesse?

Maak dan gebruik van het contactformulier.

Referenties

Contact

e hallo@ap-interieurarchitect.nl

m 06-30174938

Oosterhoutstraat 9B,
9401 NA Assen

Pinterest

Volgen op

Twitter

Social media

Copyright 2018 - AP Interieurarchitect