Verbouw kantoor ATKB-Buro Bakker Stationsstraat Assen

Terug naar overzicht

Aan de Stationsstraat in Assen staat en groot kantoorpand Florijn genaamd, waarvan de 2e verdieping (500m2) is verbouwd en vernieuwd. De opdrachtgever Buro Bakker-ATKB ecologisch adviesbureau uit Assen.
AP-Interieurarchitect heeft het interieurontwerp en inkooptraject mogen doen voor nieuwe kantoorindeling, ontwerp balie, wachtruimte, wandmeubel , glaswanden, garderobe, kleur-en materiaalplan en meubeladvies. Tevens werd er toezicht op de uitvoering gehouden.

Reactie teamleider ATKB Assen:
“Wij zijn zo blij met de vestiging Assen van ATKB/Buro Bakker! Het is een heerlijk kantoor geworden. Fijn van sfeer. Fraai om te zien. Heerlijke werkplek.” 

Ook interesse?

Maak dan gebruik van het contactformulier.

Referenties

Copyright 2020 - AP Interieurarchitect